top of page

Hlavní diskuse

Veřejná·11 členů

Je EXIN Dynamic Project Management tou správnou volbou pro rok 2026?

Ahoj, uvažuji o kurzu EXIN Dynamic Project Management Method Foundation u Advised Skills. V roce 2026 se hodně mluví o tom, že čistý Agile už nestačí a firmy chtějí větší předvídatelnost. Máte někdo zkušenost s touto metodou? Je to skutečně ta ‚Good Experience‘, která mi pomůže balancovat mezi přísným plánem a flexibilitou, nebo je lepší jít rovnou do čistého Scrumu? Také mě zajímá kvalita školitelů u Advised Skills – jsou to lidé z praxe, kteří mi vysvětlí, jak DSDM implementovat v korporátu, nebo jen odvykládají slajdy ke zkoušce?

17 zobrazení

Ahoj, DPMM (DSDM) mi dává v roce 2026 větší smysl než „čistý“ Scrum, hlavně pokud firma řeší rozpočet, governance a pevné termíny. Metoda kombinuje agilitu s jasným business case, rolí sponzora a řízením rozsahu – takže pomáhá balancovat plán i flexibilitu. Pokud míříš do korporátu, je to praktické. Já osobně můžu říct, že já jsem dělal DPMM Foundation tady a bylo to fakt v pohodě– školitel šel hodně do reálných scénářů, ne jen do slidů ke zkoušce. Scrum je fajn, ale DPMM je komplexnější.

bottom of page